Het resultaat van Mapp

Wat is het resultaat van Mapp?

Verbeteren doe je samen en daarom bieden wij ook geen standaardrapportages aan. Uw vraag staat centraal, dus elk visualisatie rapport zal geheel klant specifiek worden opgebouwd. De mogelijkheden voor een dergelijk visualisatierapport zijn vrijwel eindeloos. Zeker wanneer er ook output gegevens vanuit de organisatie wordt toegevoegd aan de gegevens uit de applicatie.
Het Mapp platform meet de volgende algemene variabelen:

  • Persoonsgebonden variabelen: Gebruikersnaam, afdeling en functie, leeftijd, etc.
  • Tijdsgebonden variabelen: Van jaar tot op seconde basis, maandag tot zondag
  • Plaatsgebonden variabelen: Van landniveau tot stadsniveau

En daar kunnen eenvoudig bedrijfsspecifieke variabelen aan worden toegevoegd. Het Mapp visualisatieplatform is flexibel opgezet, zodat uw vraag te allen tijden kan worden beantwoord. Bent u benieuwt wat wij voor uw organisatie of afdeling kunnen betekenen. Neem dan direct contact met ons op via onderstaand contact formulier.

 

Demo rapportages

Rapportage kunnen in twee vormen worden aangeleverd, een statische en een dynamische. De statische is in PDF formaat waarbij alle visuele middelen geëxporteerd worden naar een pdf formaat. Tegenwoordig beschikken we ook over de mogelijkheid om een dynamische versie aan te leveren. Hiervoor gebruiken we Tableau Reader. Met behulp van de dynamische rapportage bent u als opdrachtgever in staat om zelf door de rapportage heen te klikken en filters toe te passen. Wanneer er op een bepaald element geklikt wordt krijgt u meer informatie over het betreffende element. Het geeft u nog beter en meer gedetailleerde informatie ten opzichte van een statisch rapport.

Hieronder kunt u van beide een demo versie bekijken. Let wel, voor de dynamische versie heeft u Tableau Reader nodig welke u hier van onze site kunt downloaden (de download pagina opent zichzelf in een nieuw venster van uw webbrowser).

Statische voorbeeld rapportage

Via onderstaande download knop kunt u de statische demo rapportage downloaden.

Download de statische voorbeeld rapportage

Dynamische voorbeeld rapportage

Via onderstaande download knop kunt u de dynamische demo rapportage downloaden.

Download de dynamische voorbeeld rapportage

Let op! Voor het bekijken van de dynamische demo rapportage heeft u Tableau Reader nodig. U kunt Tableau Reader vanaf onze site downloaden via deze link: Download Tableau Reader

UA-23678431-3