Wat doet Mapp?

Wat doet Mapp ?

Mapp meet de tijdsbesteding van afdelingen en medewerkers, om inzicht te krijgen in de organisatie en de werkprocessen. Mapp helpt om antwoord te geven op de volgende vragen :

  • Wat gebeurd er op detailniveau?
  • Wat houdt mijn medewerkers of collega’s de hele dag bezig?
  • Welke activiteiten vergen de meeste tijd?
  • Welke van deze activiteiten voegen het minste toe voor de (interne) klant?

Het principe is als volgt: Aan het begin van de dag start u de applicatie en de rest van de dag vraagt de applicatie waar u binnen een bepaald interval (kwartier, half uur, afhankelijk van uw wensen) uw tijd aan heeft besteed. Het invullen is zo ontwikkeld dat dit te allen tijden binnen 30 seconden kan worden uitgevoerd. voor meer informatie over dit proces kijk hier

Invullen-van-Mapp-2

Wanneer bekend is waaraan de tijd wordt besteed kan op basis van deze informatie gekeken worden hoe de processen verbeterd kunnen worden, waar er kansen en mogelijkheden liggen. Er kan gekeken worden hoe het werk voor de medewerkers makkelijker en leuker gemaakt kan worden om tegelijkertijd kosten te besparen door efficiënter en effectiever te werken. Deze vervolg stappen hebben we gedefinieerd in ons 4V model, voor meer informatie over het model klik hier.

Om het toepasbaar te maken voor elke organisatie is de applicatie zo flexibel mogelijk gehouden,  per organisatie en/of afdeling kan worden ingesteld welke activiteiten ze uitvoeren, daarnaast kan het interval ingesteld worden en kan er op een specifieke vraag ingespeeld worden.

Wilt u een keer een demo van de applicatie of meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Of klik hier om de demo vanaf de website te downloaden.

Voor een algemene indruk van de applicatie kunt u hieronder de Leaflet downloaden.

Leaflet Mapp van dms
UA-23678431-3