Hoe werkt Mapp?

De werking van Mapp is zeer gebruiksvriendelijk

De gebruiker staat altijd centraal, want ook wij weten dat het registreren van tijd, een vervelende extra taak kan zijn in een anders al drukke dag. De applicatie is daarom zo opgebouwd dat elk meetmoment niet langer dan 30 sec in beslag neemt. Op een dag is dat gemiddeld niet meer dan een kop koffie drinken. Een minimale extra belasting!

Hoe werkt het?

Om iets specifieker te zijn na het inloggen(dia 1) laat Mapp om een bepaald interval (bijvoorbeeld 15, 20, 30 minuten) een pop-up screen zien waarin de activiteiten van de afgelopen periode kunnen worden ingevuld (dia 2). Na het opslaan van de activiteiten keert Mapp terug in een slaapstand(dia 3) en kan de applicatie gewoon weer worden geminimaliseerd, om vervolgens weer een interval later een pop-up te geven.

Het inrichten

Mapp is heel flexibel en per organisatie in te richten. Bij het aanmaken van gebruikers kunnen functieprofielen aangemaakt worden. Onder deze functieprofielen worden de activiteiten gedefinieerd, zodat er geen onnodige activiteiten in de lijst voorkomen.

Het gebruik

Bij het invullen van Mapp kunt u eenvoudig activiteiten kiezen uit de vooraf gedefinieerde functieprofielen. Indien u meerdere activiteiten heeft gedaan binnen het interval kunt u heel eenvoudig activiteiten toevoegen door de tijdbalk bovenin te verschuiven, bij het toevoegen van een activiteit wordt er automatisch een extra blok op de tijdslider weergegeven. Met behulp van de tijdslider kan heel eenvoudig de tijdsduur van de activiteiten worden bepaald.

Voor een korte instructie hoe Mapp werkt klik hier

 

De informatie

Alle activiteiten worden in een centrale database opgeslagen op onze servers, zo kunnen wij u wekelijks of maandelijks een overzicht geven met alle voor u relevante informatie.

Onze server voldoet aan de hoogst mogelijke veiligheid- en betrouwbaarheidseisen, zo is het onder andere:
  • Redundant uitgevoerd
  • Gecertificeerde beveiligingssystemen
  • 24 X 7 X 365 bewaking
  • Mogelijk om SSL certificaat af te sluiten
voor de volledige specificaties van onze server kunt u hier terecht.

Voor informatie over het resultaat van Mapp klik hier.

UA-23678431-3