Waarom Mapp?

Waarom zou ik Mapp gebruiken ?

Eigenlijk is er maar één antwoord op die vraag mogelijk, namelijk:

Meten = weten

Goede beslissingen worden gemaakt aan de hand van goede data en dat is de stap waarin Mapp voorziet. Het inzichtelijk maken van de werkelijke tijdsbesteding en de resultaten van die tijdsbesteding leiden altijd tot nieuwe inzichten en potentiële verbeterpunten.

Mapp is daarbij de eerste stap in het 4v-model van dms(afbeelding rechts). Gebaseerd op de Lean Six Sigma filosofie is dit model ontwikkeld om samen met u de (verborgen) potentie van uw organisatie volledig te kunnen benutten. Voor meer informatie over het 4v-model klik hier

4 v model 

Wat u, uw medewerkers, uw collega’s, uw leveranciers, maar ook uw klanten met die tijd doen heeft direct invloed op de bedrijfsresultaten.
Met behulp van Mapp kunnen we u helpen die tijd zo goed mogelijk in te zetten, want tijd is geld en hoeveel geld die tijd symboliseert kunt u hieronder bekijken voor uw branche.

 

UA-23678431-3