database gegevens

Alle data die wordt verzameld met Mapp wordt opgeslagen op een externe server. Het opslaan van de data hebben we ondergebracht bij Transip.
Transip is de nummer 1 van Nederland, ze zijn de grootste met 800.000+ domeinnamen en 120.000+ klanten.

Het netwerk van Transip is volledig redundant opgesteld, dat betekend dat ze tot vandaag de dag een up time hebben gehad van 100%.

Veiligheid is cruciaal. Het datacentrum van transip beschikt daarom over 24/7 on-site bewaking, het gehele jaar door. Biometrische identificatie en een HD CCTV netwerk waarborgen dat uw gegevens veilig staan. Brandveiligheid wordt gegarandeerd door een VESDA detectiesysteem in combinatie met een Argonite blussysteem.

Naast de veiligheid is het datacentrum 100% CO2-neutraal en het meest energie-efficiƫnte datacentrum van Nederland (met een EUE van 1.16). Er wordt volledig gebruik gemaakt van 100% groene stroom en ze zijn lid van GreenIT.

Het is tevens mogelijk om de verbinding vanaf uw bedrijf naar de server extra te beveiligen, hiervoor zijn verschillende gradaties in SSL beveiligingen, indien u hiervan gebruikt wilt maken kunt u het best even contact met ons opnemen.

TransIP_logo

UA-23678431-3